Wednesday, May 02, 2007

Enough!!!!!!!!!!!!!

Sitter och dricker kaffe och äter blå vindruvor. Varför jag berättar det kan man ju verkligen undra, men ja, här sitter jag och försöker känna/hitta inspiration till att köra hundra mil idag. Hem till vaddå? Sen har jag visst en tid hos tandläkaren, för "kontroll av blekning". O My....jag har ju inte ens hunnit börja med det...
Häromdagen, närmare bestämt i lördags, kom jag hem till Sthlm och köper Expressen, men vad möts man av? Ni som köpte tidningen den dagen, vet vad jag menar. Där står en förvirrad tönt bland banankartonger och är på väg att flytta ut ur det av hennes numera häktade pojkvän hyrda huset, in till stan, minsann, och out of the blue får vi veta att nu gör den senaste operationen inte ont längre, så som den gjorde när hon var nyopererad.

FAn, jag lackade ur. Ringde upp tidningen, presenterade mig med hela mitt namn, hahahaha (var liiiite orolig att det skulle stå om det sen, men i så fall skulle jag bara sträcka på mig, sa en som jag anförtodde detta mitt utbrott till), och vi talade i en halvtimma, eller lite mer. Han bara skrattade, vi satt och skrattade båda två. Personen höll med mig, såklart.
Jag tyckte verkligen inte att det var motiverat alls att vara så oförskämda mot svenska folket, att fläka ut dessa förvirrade människors tillvaro till oss. "Det är som när man kommer in på ett köpcentrum, och det spelas en viss musik, lite för högt. Det är verkligen osmakligt och oförskämt mot oss"! Jag kan inte nog uttrycka min avsmak för dessa "artiklar".

Tyvärr tyvärr var reportern som skrivit artikeln dessutom sjuk den dagen, och det var ingen prao, som jag trodde.

Alltså, säg mig: VEM vill veta om dem två???? Jag frågade om det möjligen var frkn själv som ringde och bad dem komma och titta om de kunde hitta ngt nytt att skriva om, menar, tanken är väl inte helt onaturlig.

Det sorgliga var att personen jag talade med trodde på fullt allvar att "sånt säljer". JAAAAA, om det handlar om personer med lite schvung i, lite karaktär och delikata problem, sånt är ju faktiskt spännande. Men hos dessa två förvirrade stolleprov finns ju ......ingenting.

Eller är det ngt jag inte vet? Ngt jag missat?

12 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Hm. Jag har missat. Fast jag chansar på fröken Rosing! :-)

Blygisens betraktelser said...

Ameh, det är ju det jag menar. Vad har man missat, som tydligen har ett nyhetsvärde? Vissa saker vill man bara inte veta, tack liksom.

Ps. glöm inte bort varannan vatten nästa gång! hahaha..:)(blev torr i munnen bara av att läsa din kommentar hos Puman, hihi)

Miss Upsey Daisy said...

Varannan vatten är smart. Om man tänkte det innan och inte efter.

Unknown said...

Ah, kul att ni använder det gotländska begreppet Varannan Vatten :-)

Nu blir de glada på kommunens Folkhälsoenhet.

Puman said...

Haha! Ringde du upp tidningen? Skit du har har ett hett temperament! :)

Puman said...
This comment has been removed by the author.
Puman said...
This comment has been removed by the author.
Blancaflor said...

Jag håller med! Vad håller de på med! De är ju totalt ointressanta...och oerhört tragiska.

PS Stockholm var FANTASTISKT! DS

Kram

Östermalmsräven said...

Ska du bleka tänderna blygo? Oooh my god du kommer att se ut som en av de där damerna i de amerikanska evighetssåporna. Bold & the beautiful typ hahaha.

Jag ska banne mig bleka också, då kan vi se såpiga ut tillsammans...

:-)

Blygisens betraktelser said...

Jo, Puman...hehe. Själv vill jag lite laidback påpeka att jag absolut inte har ngt temperament att tala om. :)

Jasså ru Gotländskan! Vilken kommun? Varannan vatten är banne mig lika bra som varannan damernas. Men i vilket sammanhang kommer jag inte ihåg...jaja.

Blanca: Stockholm är fantastiskt, jag håller med. åt vilket håll har jag ju ännu inte sagt,men jag älskar förstås vår vackra Hufvudstad. Har läst att du hittade den däringa ekollonvasen. Så trevligt! Vi hörs snart igen.

Räven: Ooo boy....hehe. Vi får väl ta på oss våra stora solglasögon så vi inte bländar andra, eller oss själva. Skojar.

Produktionsledaren said...

Men nu får du ta att rycka upp dig. Du har säkert jättemycket att berätta, det var ju minst vå veckor sedan du skrev. Du an ju inte gå runt och droppa inlägg hursom helst utan att skriva själv, nänämensan det går inte ; ))

Blygisens betraktelser said...

....hehehe..kanske det. hihi!

Jag skall rycka upp mig, hoppas ni orkar vänta.

Kram.